Mesoterapi kursus med Dermapen lysterapi

Spar 25%

Nyeste teknologi inden for området

Meso Terapi med microneedling er en behandling med den nyeste teknologi indenfor ansigtsbehandlinger? Nordic Aesthetic Beauty Academy tilbyder microneedling kurser og anvender godkendte maskiner og produkter fra Stayve. Du uddannes af certificeret underviser.

Med en microneedling behandling kan du udføre behandlinger på en række hudproblemer, som resulterer i synlige og holdbare resultater.

Behandlingen afhjælper

Kurset indeholder

KURSUS START
11. eller 18. okstober 2022

Der er stadig ledige pladser

Mesoterapi behandlinger

Meso ansigtsterapi er en kraftfuld og skånsom behandlingsform, der arbejder effektivt i dybden af huden uden brug af kemiske og unaturlige produkter. Denne behandlingsform har et intensivt fokus på sundhed, og tilfører de naturlige elementer huden mangler for at fastholde sin elasticitet og skønhed.

Ved mesoterapi er der ingen bivirkninger. Huden tilføres en unikt tilpasset cocktail af vitaminer og hyaluronsyre, som gør at huden genvinder sin naturlige skønhed uden risiko for, at ansigtstræk kan forrykke sig, som det kan være tilfældet ved andre kemiske behandlinger.

Går i dybden

Huden består af tre lag og hvor en mere klassisk ansigtsbehandling arbejder i overhuden, arbejder en mesoterapi behandling dybere og tilfører vitaminer og hyaluronsyre, så huden fastholder sin elasticitet og collagen. Det reducerer rynker og furer udglattes naturligt.

Denne behandlingsform er en af de førende anti age ansigtsbehandlinger på grund af den naturlige tilførsel af de værdifulde ingredienser huden mangler. Meso terapi kan bruges selv under øjnene, da det er en skånsom behandling, med fokus på tilførsel af naturlige ingredienser.

Ja tak, jeg vil gerne tilmelde mig kurset “Mesoterapeut”.