Joello Paris

Nordic Aesthetic Beauty Academy har arguntur på et af verdens mest  kendte og bedste hudpleje brands. Serien sælges i vores hudplejecenter,  samt til andre professionalle klinikker. 

Joelle Mardinian er vært for makeover-tv-showet med titlen “Joelle”,  som har været sendt på mbc1, mellemøstens nummer et satellit-tv-kanal  igennem 12 år, en kanal der har mere end 120 millioner seere om  dagen. Programmerne indeholder ekstreme makeovers og mode-/ skønhedsanalyser af de seneste trends i branchen. 

Joelle erhvervede sig positionen som den mest indflydelsesrige mode- og  makeup-ekspert i mellemøsten, da hun var den mest elskede kvindelige  tv-personlighed kåret af fans i hele GCC. 

I 2008 startede Joelle gruppen, Joelle, ved at åbne Maison de Joelle  – en kæde med mere end 9 saloner, der tilbyder en altomfattende  skønhedsoplevelse. 

Fremdriften fortsætter med åbningen af Clinica Joelle, en dedikeret  kosmetisk klinik i Dubai og Abu Dhabi for kirurgiske og ikke-kirurgiske  løsninger i samarbejde med en lang liste af læger, kirurger,  slankeeksperter og skønhedskonsulenter. 

Med sin unikke vision for skønhed, sammen med et dedikeret team af  skønhedseksperter og et banebrydende fransk skønhedslaboratorium  har Joelle endelig skabt sin egen af række skønhedsprodukter. Joelle  

Paris hår- og ansigtsudvalg er resultatet af fire års forskning og udvikling  i de fineste skønhedslaboratorier i Paris. Skønhedslinjen tog dedikation,  ambition og vigtigst af alt passion for at blive det den er i dag.

Joelle gjorde en skarp observation, når det kommer til skønhed,  fokuserede de fleste kvinder på, hvilken makeup de brugte til at dække  deres hud, i stedet for at fokusere på den omsorg de burde give huden. 

Joelles navn har været synonymt på skønhed og været med til at give de  bedste skønhedsråd i over et årti, da hun altid er på jagt efter det bedste.  

Skønhed er et begreb, der er svært at definere, men det er en nøgle, der  åbner døren til en verden af selvtillid, magt og positivitet. Det er derfor, vi  starter med selve grundlaget for skønhed: Dit hår og din hud. 

Vi stræber efter at give enhver kvinde ret til at føle sig smuk og godt tilpas.  Med de rigtige værktøjer kan kvinder for evigt bevare og pleje deres  skønhed. 

Vi stræber efter perfektion i alt, hvad vi gør, og vil fortsætte vores søgen  efter kvalitet, originalitet og selvfølgelig … skønhed. 

Ønsker du mere info, eller kunne du tænke dig at arbejde med produkter  som giver synlige og holdbare resultater, så kontakt os. Vi giver kurser, og  laver workshops.