BB Glow​

Sig farvel til ujævnheder, pigmentering, mørke rander og tunge foundations, som fedter op af dagen. Med den Intensive Nano booster behandling som udføres med SkinPen i overfladen af huden, indsluses der mineraler, og du opnår en ensartet overflade, som har masser af udstråling og glød.

BB Glow behandling er den mest moderne behandling indenfor det sidste år. Velegnet til både kvinder og mænd og har ingen aldersbegrænsninger.

Disse kanaler er en direkte linje til at levere nærende produkter (serum fra Gold serien og BB Glow) under huden, stimulerer de regenererende processer og kollagen produktionen i huden. Det giver huden et intensivt boost, og giver en langvarig virkning. Især ved en kur på 3-6 behandlinger. Behandlingen er behagelig, der er ingen smerter.

Mesoterapi

Mesoterapi er et omfattende alternativ til traditionelle ansigtsbehandlinger. Et aktivt stof påføres huden gennem flere mikronålepunkteringer i stedet for at injicere det.

Behandling har en behagelig afslappende virkning, og efter denne behandling oplever klienten følelser svarende til dem, der følger en god massage – man føler sig frisk og afslappet på samme tid, fordi blodcirkulation er stimuleret, og ilt samt næringsstoffer bliver transporteret godt til cellerne. Klienten føler ordret, at energiniveauet er genopladet.

Green peeling

Ny hud på KUN 5 dage, uden brug af knive, injektioner eller kemiske syrebehandlinger. En fantastisk effektiv urte peeling, uden kemiske ingredienser der fornyer huden, mindsker fine linjer, rynker og ar, strammer op og afhjælper urenheder.

Behandlingen er til dig, der ønsker et ekstraordinært resultat. Green Peel findes i 4 forskellige styrker. De giver alle synlige effekter og forbedringer og
kan bruges til alle hudtyper og aldersgrupper.

Priser

Cool Lifting & Cool Cell​

Hvis du vælger 8 behandlinger med 1 behandling om ugen, kan resultatet holde helt op til 1 år.

Cool Lifting er en helt ny og innovativ metode til effektiv behandling af rynker. Du vil får derfor den måske hurtigste rynkebehandling nogensinde. Metoden forbedrer hudens tekstur og kvalitet, og du vil opleve synlige resultater inden for bare fem minutter.

Cool Lifting er et revolutionerende system. Man udfører en CO2-behandling under et kraftigt tryk og lav temperatur, med en høj koncentration af hyaluronsyre boostes kollagen- og elastindannelsen i huden, så den fremstår synligt yngre. Metoden er herudover ganske sikker, hurtig og særdeles effektiv, når det kommer til at mindske hudproblemer som fine linjer, rynker og ujævnheder i huden.