Krops-behandlinger

Kropsbehandlinger

Vi er tilbøjelige til at gå meget op i vores hud og pleje i ansigtet. men resten af kroppen forandre sig også med tiden. Vi tilbyder derfor behandlinger der kan hjælpe dig og din krop til bedre velvære.

Tei

Tei System er en helt ny generation indenfor elektronisk muskelstimulation, der bygger på en ny revolutionerende teknologi. Det der adskiller Tei System fra mange muskelstimulatorer på markedet er, at den har en kombination af muskelstimulation og infrarød varme. Fordelen ved infrarøde varme er, at den trænger

Priser

Tei systemet har 21 effektive programmer, din behandler vil fortæller dig nærmer om det ved første konsultation. Og hvilke program der passer til netop dig og dine behov.

En behandling på 45 min, svare til 6-7 timers træning.

Ved køb af 10 turs kort, opnår du 500,- i rabat

Vi anbefaler 10 turskort da vedligeholdelse og behandlingens resultater er afhængige af hvor stor et område der skal behandles.

Fedtfrysning

Opnå permanent reduktion af dine genstridige fedtdepoter uden kirurgi. Fedtfrysning er en simpel behandling, der giver et permanent resultat. Det er en ikke-kirurgisk behandling, der går ind og fjerner genstridige fedtdepoter, som du ikke kan komme af med, selvom du træner og spiser korrekt. Med fedtfrysning behandler vi helt specifikt på det område.

Priser

Ved hjælp af et håndtag, fryser vi det genstridige område med fedt ned til -8 grader. Det kan fedtcellerne ikke tåle, de krystalliserer, dvs. de går i stykker. Fedtcellerne kommer ikke igen, hvilket vil sige, at du ikke vil tage på i det samme område igen.