Skolen

Nordic Aesthetic Beauty Academy er en privat ejet moderne kosmetologskole. Skolen tilbyder en bred vifte af certificeret uddannelser og kurser med høj faglighed.

Hos Nordic Aesthetic Beauty Academy lægger vi stor vægt på god og rolig atmosfære, som kan mærkes så snart du træder ind ad døren.

Skolen har eksisteret i flere år og har uddannet mange dygtige elever.

Nordic Aesthetic Beauty Academy opgradere løbende pensummet for alle vores kurser og uddannelser, på den måde kan vi levere kurser og uddannelser med høj faglighed, nyeste og moderne viden og teknologi indenfor branchen.

Skolen tilbyder en skøn kombination af luksus og velvære i form af professionelle såvel som elev behandlinger, der giver synlige og holdbare resultater. Skolen ligger i Hørsholm, Hovedgaden 10. Der er transportmuligheder.

Academyét og hudplejecentret befinder sig i moderne, luksuriøse nyistandsat og klima venlige lokaler. Både vores skole og klinik får løbendene grundig vedligeholdelse.

Forløb

Vi har løbende dag og aftenhold. Forløbets lændge er afhængig af hvilke hold eleven vælger, men varier mellem 1-1,5 år. Uddannelsen er opdelt i 2 dele, en teoretisk og en praktisk del. 

Uddannelsen er en selvbetalende uddannelse

Vi stræber os efter at have små hold, med maks. 6 elever af gangen. Det giver eleverne mere ro og frihed, derudover har underviserne et bedre overblik til at værne om hver elev. 

Kontakt os gerne for en uforpligetende samtale og mere information omoptagelse på skolen.